Hozzávalók egy kis tálhoz:
- 300 g gomba
- 1 fej hagyma
- ½ dl olíva- és kókuszolaj vegyítve
- 2 evőkanál liszt
- 1 dl tej (növényi tej)
- 3 kávéskanálnyi paradicsompüré
- Fűszerek: só, bors, vadmajoranna, őrölt kömény, fokhagymapor, folyékony füst vagy füstízű só, friss petrezselyem
- A felaprított hagymát az olajon pirítsuk üvegesre.
- A gombát turmixgépben aprítsuk fel, majd adjuk a hagymához. Süssük, amíg a leve el nem fő.
- Közben adjuk hozzá a paradicsompürét és a só kivételével a fűszereket.
- Hintsük meg a keveréket a liszttel, és adjuk hozzá a tejet. Így forraljuk fel
- Sózzuk, és ízesítsük, ha szükséges.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 20 perc
Ez egy vegán recept volt. :) Hasonló recepteket ITT találsz még.
Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)
Nézd meg a főzőtanfolyamaimat is:
Kezdő Vegán
Haladó Vegán (A mindennapi superfood)
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
Kezdő Vegán Angol nyelven
Facebook hozzászólások