Rólam | Kertkonyha

Rólam

Szaluter Edit vagyok, vegán gasztroblogger. Én írom a Kertkonyha oldalt, azaz találom ki, főzőm és fényképezem az itt látható ételeket.

Képzett szakácsként évek óta rendszeresen tartok főzőtanfolyamokat is, így személyesen is több száz emberrel oszthattam meg mindazt a tudásom, tapasztalatom és szeretetem, amit számomra a vegán konyha jelent.

 

Miben segíthetek neked?
Szeretném megosztani azokat a tapasztalatokat, házias recepteket és főzési praktikákat, amik nekem már beváltak.
  • Ha szeretnél egészségesen táplálkozni, de megőriznéd a hagyományos ízeket is, akkor böngéssz kedvedre.
  • Ha úgy szeretnél vegán ételeket főzni, hogy mindennapos alapanyagokat tartasz otthon, akkor is ajánlom a receptjeimet.
  • Ha szeretnél eljönni egy jó hangulatú közös főzésre, ahol együtt készítünk ételeket és finomakat eszünk, akkor is jó helyen jársz, rendszeresen tartok főzőtanfolyamokat.

Várlak szeretettel!

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.