Hozzávalók két adaghoz:
- 500 g krumpli
- 2 szál (vegetáriánus) virsli
- 1 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- fél szál gabonakolbász
- 1 csipet őrölt kömény, só, bors, 1 kávéskanál pirospaprika, erőspaprika ízlés szerint, egy fújás folyékony füst.
- 2-3 evőkanál olaj
- A krumplit hámozzuk meg és vágjuk kockákra.
- Az olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd a tűzről lehúzva adjuk hozzá az elmorzsolt gabonakolbászt, a fokhagymát és a fűszereket.
- Vegyítsük hozzá a krumplit és öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje.
- Tegyük vissza a tűzre, és főzzük 15 percet.
- Miután elzártuk, karikázzunk bele virslit.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 30 perc
Ez egy vegán recept volt. :) Hasonló recepteket ITT találsz még.
Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)
Nézd meg a főzőtanfolyamaimat is:
Kezdő Vegán
Haladó Vegán (A mindennapi superfood)
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
Kezdő Vegán Angol nyelven
Facebook hozzászólások