Paprikás krumpli | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Paprikás krumpli
Paprikás krumpli újragondolva, azaz hagyományos ízek egészségesen, könnyű formában, tisztán növényi alapanyagokból.

Hozzávalók két adaghoz:

  • 500 g krumpli
  • 2 szál (vegetáriánus) virsli
  • 1 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél szál gabonakolbász
  • 1 csipet őrölt kömény, só, bors, 1 kávéskanál pirospaprika, erőspaprika ízlés szerint, egy fújás folyékony füst.
  • 2-3 evőkanál olaj
  1.  A krumplit hámozzuk meg és vágjuk kockákra.
  2. Az olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd a tűzről lehúzva adjuk hozzá az elmorzsolt gabonakolbászt, a fokhagymát és a fűszereket.
  3. Vegyítsük hozzá a krumplit és öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje.
  4. Tegyük vissza a tűzre, és főzzük 15 percet.
  5. Miután elzártuk, karikázzunk bele virslit.

Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 30 perc

Ez egy vegán recept volt. :) Hasonló recepteket ITT találsz még.

Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)

Nézd meg a főzőtanfolyamaimat is:
Kezdő Vegán
Haladó Vegán (A mindennapi superfood)
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
Kezdő Vegán Angol nyelven

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.