Csodalevesek Online 2017
Ötleteket keresel meleg, de egyszerű hétköznapi vacsorákhoz? Olyan, amilyet akár egy hosszú nap után is szívesen ennél otthon?
Megkóstolnál egy pár isteni levest, amik laktatnak, de mégsem nehezítenek el?
Megmutatom neked, hogy lehet finom és gazdag
ételeket főzni változatosan, hús nélkül, sőt, akár tej és tojás nélkül is, kizárólag növényi alapanyagokból. Mitől lesz füstölt ízű a bableves? Mitől sűrűsödik be a krémleves?
Ehhez egyáltalán nincs mindig szükség húsra vagy tejtermékekre, de még rántásra sem feltétlenül. Garantálom, hogy senki nem veszi észre a különbséget!
Milyen levesek vannak a kiadványban? Van benne sós és édes, hideg és meleg leves, krémleves és ragu, könnyű és tartalmas fogás is. A levesek hagyományos ízvilágúak, így tökéletesen kombinálhatóak a már bevált családi receptekkel.
A gusztusos tálaláshoz is kapsz tippeket, ebben segítenek a fotók. Meríts belőle ötleteket, és nyugodtan arasd le otthon a babérokat.
És nem utolsó sorban: mindezt jó áron, hiszen az
alapanyagok teljesen hétköznapiak, megtalálhatóak a legtöbb konyhában, és egyáltalán nem drágák. A levest meg tudod főzni akár előző nap is, vagy több nappal előre. Csak kiveszed a hűtőből, és megmelegíted.
Egy krémleves ugyanolyan finom később is.
A leves nagyon egészséges étel, vitaminban, rostban, ásványi anyagban gazdag.
Ízelítőül pár cím a tartalomból:
¤ Serpenyős gombaleves ¤ Négyhagyma-leves ¤ Görög lencseleves ¤ Pikáns kukorica-krémleves ¤ Borban főtt almaleves ¤ Kaukázusi medvehagyma leves ¤