Képes riport egy vegán fesztiválról | Kertkonyha

Képes riport egy vegán fesztiválról

Nagyon jól sikerült május 30-án az első Vegán Fesztivál Budapesten, ahol természetesen kinn volt a Kertkonyha is.

Volt bio és éttermi részleg, állatvédelem, művészeti kiállítás, zenés koncert, jógaórák, gyerekprogramok és persze sok-sok kiváló előadás egész nap.

A harminc kiállító közül volt, aki témába vágó könyveket hozott, volt, aki vegán finomságokat kínált, és nem hiányoztak az egyéb bio termékek, a  kézi szappanok, a vegán smink- és kozmetikai cikkek sem. Zavarba ejtő volt a választék!

A mi asztalunknál megtekinthetőek voltak kiadványaink, a Szupergyors Vacsorák és Szupergyors Édességek, a Csodalevesek, a Vega Szeretetkarácsony és a hamarosan megjelenő Növényi Nasik is.

Kép 008 (1500x837)

 

Elvittem magammal továbbá a Veganinja magazin aktuális számát, hiszen annak a főzőcske rovathoz is mi szolgáltattuk a recepteket és a fotókat.

A Támogasd az állatokat finom receptekért cserébe akciónk keretében nyomtatott receptek árusításából befolyt bevételt pedig teljes egészében az Állatmentő Szolgálat Alapítvány javára ajánlottuk fel.

 

Kép 001-2-2

 

Sokakkal beszélgettünk, jó volt találkozni veletek.

Nagyon jól sikerült a fesztivál, amit jövőre még nagyobb helyen tartunk, és remélem, így még többen el tudtok majd jönni.

 

 

Jövőre találkozunk, de egyet megfogadtam: akkor már viszek magammal egy helyettest a pultomhoz, hogy én is alaposan körül tudjak nézni. :)

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.