Ajándék főzőtanfolyam karácsonyra! | Kertkonyha

Ajándék főzőtanfolyam karácsonyra!

 

Ajándékozz főzőtanfolyamot karácsonyra, 
és most ajándék online szakácskönyveket is
választhatsz mellé 1 Ft-ért.

Ha 23-a 18 óráig megrendeled, eljuttatjuk hozzád az ajándékutalványt még szenteste előtt! 

A főzőtanfolyam szuper élmény, aminek mindenki örül. Nem is egyszer adsz ajándékot, de legalább kétszer, hiszen egyszer átadod a névre szóló, gyönyörű fényképes ajándékutalványt, másodszor pedig akkor örül az ünnepelt, amikor eljön a kiválasztott alkalomra. 

A főzőtanfolyam egyszerre nagyon klassz szórakozás is, hiszen egy jó hangulatú, közös főzés teljesen feltölti az embert. A végén a közösen elfogyasztott bőséges ebéd sem utolsó, amit természetesen minden főzőtanfolyam részvételi díja tartalmaz.

Megnézem a főzőtanfolyamokat

Akár gyertek el együtt. Lepd meg vele magadat is, és meglátod, mekkora élmény lesz együtt finomat főzni, utána pedig mindent megenni. Legyen ez a következő közös programotok

EXTRA BÓNUSZ: Ez az ajándék garantáltan nem fog a polcon porosodni, és nem lehet elrontani a méretet vagy a színt sem. :)

figyelem, most 1 Ft-ért online szakácskönyveket kapsz minden főzőtanfolyam mellé: 

 

A pdf formátúmú szakácskönyveket olvashatod laptopon, tableten vagy akár a telefonodon is.
A legjobb az egészben, hogy ha egyszer megkaptad a fájlt, többen is olvashatjátok.
Bővebben olvashatsz a könyvekről, ha a képre kattintasz.
Megjegyzés: a teljes főzőtanfolyami díj befizetéséhez járnak az ajándék szakácskönyvek.

A tanfolyamokra jelentkezni a zöld gombra kattintás után a főzőtanfolyamok weboldalán lehet, az adott tanfolyam megrendelőlapjának kitöltésével. 

Megnézem a főzőtanfolyamokat

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.