Ajándék főzőtanfolyam karácsonyra! | Kertkonyha

Ajándék főzőtanfolyam karácsonyra!

 

LAST MINUTE AJÁNDÉK karácsonyra!
BANKKÁRTYÁS fizetés esetén
az utalványt még a hétvégén kiküldjük!

A főzőtanfolyam szuper élmény, aminek mindenki örül. Nem is egyszer adsz ajándékot, de legalább kétszer, hiszen egyszer átadod a névre szóló, gyönyörű fényképes ajándékutalványt, másodszor pedig akkor örül az ünnepelt, amikor eljön a kiválasztott alkalomra.

A főzőtanfolyam egyszerre nagyon klassz szórakozás is, hiszen egy jó hangulatú, közös főzés teljesen feltölti az embert. A végén a közösen elfogyasztott bőséges ebéd sem utolsó, amit természetesen minden főzőtanfolyam részvételi díja tartalmaz.

EXTRA BÓNUSZ: Ez az ajándék garantáltan nem fog a polcon porosodni, és nem lehet elrontani a méretet vagy a színt sem. :)

Megnézem a főzőtanfolyamokat

figyelem, most 1 Ft-ért online szakácskönyvet kapsz minden főzőtanfolyam mellé, és bármelyiket választhatod ezek közül: 

 

A pdf formátúmú szakácskönyveket olvashatod laptopon, tableten vagy akár a telefonodon is.
A legjobb az egészben, hogy ha egyszer megkaptad a fájlt, többen is olvashatjátok.
Bővebben olvashatsz a könyvekről, ha a képre kattintasz.
Megjegyzés: a teljes főzőtanfolyami díj befizetéséhez járnak az ajándék szakácskönyvek.

A tanfolyamokra jelentkezni a zöld gombra kattintás után a főzőtanfolyamok weboldalán lehet, az adott tanfolyam megrendelőlapjának kitöltésével. 

Megnézem a főzőtanfolyamokat

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat