A téli zöldséges
Nyáron elhalmoz minket a természet zöldségekkel és gyümölcsökkel, sőt, a várva vártak közül sok még egyszerre is érik be, így nemegyszer a bőség zavarával küszködünk.
Télen viszont valamivel nehezebb a dolgunk, ha változatosan szeretnénk zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztani, és lehetőség szerint maradnánk a helyi és a friss termények mellett.
Ugyanakkor semmi sem lehetetlen, egy kis fantáziával ilyenkor is tudunk finom és egészséges fogásokat tenni az asztalra.
A sárgarépa, a cékla, a káposztafélék, a lencse, a karfiol és a sütőtök számos lehetőséget rejtenek magukban, és mindeközben nem kell elfelejtenünk a hagyományos ízeket sem.
A lenti képekre kattintva olyan receptek érhetők el, amik hozzájárulnak a téli időszakban is elengedhetetlen vitamin-, ásványi anyag és rostbevitelhez.
Jó étvágyat!