Egyéni főzőtanfolyam | Kertkonyha

Egyéni főzőtanfolyam

Az exkluzív, egyéni órák otthonodban zajlanak, az elkészített ételek egyénre szabottak és az időbeosztás is nagyban igazodik a tiédhez.

Élményfőzés

Egy adott témakört járunk körbe vagy egy 3-4 fogásos menüt készítünk el.
Kitűnő különleges ajándéknak vagy egyszeri kikapcsolódásnak is.

Egyéni tanfolyam

A kezdő vagy haladó szintű, akár 5 vagy 10 alkalmas tanfolyam alatt megismered a vegán alapanyagokat, főzési technikákat, és annyi étel csínyját-bínját sajátítod el, amivel biztonsággal elindulhatsz az új, vegán mindennapjaidba.

 

Ha úgy érzed, a csoportos főzés nem neked való, vagy nem tudsz elszabadulni otthonról, és felkeltette az érdeklődésedet a fenti leírás, akkor lépj velem kapcsolatba levélben vagy telefonon.

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat