Görög vegán főzőtanfolyam | Kertkonyha

Görög vegán főzőtanfolyam

meandros

Emlékszel még a Bazi nagy görög lagzi című filmre? A vőlegény vegetáriánus volt, amin az esküvőre készülődő nagynéni szabályosan elszörnyedt. Aztán gyorsan megnyugtatta magát: semmi baj, akkor készít majd neki bárányt.
Ez az egyik kedvenc részem, kattints ide, ha meg szeretnéd nézni még egyszer.

A görögök jócskán esznek húst, de megszámlálhatatlan sok hagyományosan vegetáriánus, sőt, vegán ételük is van. Nem véletlenül példálózik a mediterrán táplálkozással az egész világon annyi orvos és dietetikus.

 

BlueDoorTíz év ott töltött idő után csak azt mondhatom: bizony, ez az egyik legjobb hely a vegáknak.
Rengetegféleképp készítik a zöldségeket, az ember nehéz dolga legfeljebb a választás ezek között a jobbnál jobb, egyszerű, de mégis eredeti receptek között.

Ezen a kurzuson egy igazi, gazdag mediterrán lakomát főzünk végig, két előétellel, két főétellel, körettel, és persze az elmaradhatatlan édességgel.

A konyhában te is odaállhatsz, keverheted, kavarhatod, és részt vehetsz a készítésben is.

 

Elkészített ételek

  • tzatziki (előétel)
  • fasolia (görög zöldbab)
  • jemiszta (töltött paprika és paradicsom)
  • sztifádó (szaftos főétel)
  • galaktobureko (tejes sült édesség)

Collage GR

»»» AJÁNDÉK! «««

A tanfolyam végén hazaviheted az elkészített ételek színes leírását praktikus receptkártyákra nyomva.

Időpont:
2023. október 8. 09:00-13:00

Részvételi díj: 23 900 Ft

Kinek ajánlom?

  • Aki szereti a mediterrán ízeket, és ezt a felejthetetlen világot, a görög hangulatot.
  • Tanulni szeretne a sokak által a világ legegészségesebb étrendjének tartott görög gasztronómia legjavából.

A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.

Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.

A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
->> Fotók korábbi tanfolyamokról
->> A tanfolyamokról mondtátok

AJÁNDÉKBA ADNÁL FŐZŐTANFOLYAMOT?
AZ ELÉRHETŐSÉGEINK VALAMELYIKÉN  TUDSZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT RENDELNI.

Jelentkezz a görög vegán tanfolyamra itt:


Név 
Telefon 
Cím 
Fizetési mód  Átutalás     Bankkártyás (Paypal)
Esetleges ételallergia 
Számlázási név és cím, ha eltér a fentitől
Időpont okt.8.A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől abban az esetben, ha még nem vette igénybe a szóban forgó szolgáltatást. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@kertkonyha.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a Balance Plus Bt.-vel kötötted.

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.