Kezdő vegán főzőtanfolyam | Kertkonyha

Kezdő vegán főzőtanfolyam

Ki ne hallotta volna már, hogy…                             
egy vegán nem ehet húst…
nem ihat tejet…
és nem ehet tojást sem.
Ez is tilos, az is tilos, amazt meg csak mértékkel. PONT.

Pff. Már ugyan, kinek lenne ehhez így kedve? Vajon az összes vegán aszkéta?
Neeem, sőt! Mert a vegán konyháról sokkal inkább így kéne beszélni:

Ma krémlevest eszem, holnap gazdag ragusat, aztán párolt, karamellizált zöldséget, majd fasírtot mediterrán szósszal, meg illatos krumplit, aztán a fehérjebomba rizottómmal folytatom, a tányéromon szaftos gombócok, tészták, pizzák, elképesztően gazdag szendvicsek, sültek, sütemények, torták, gyönyörű színek, formák és illatok, aki csak betér hozzám, ámul és bámul, fűszerek aromája lengi be a konyhámat, az ételeim pillanatok alatt elkészülnek, minden nap mást eszem, jó a kedvem, mosolyog a lelkem!

Ugye, hogy ez így sokkal jobb volt? :)

Viszont a jó vegán konyhához nagyon nem elég, ha egyszerűen elhagyod az állati összetevőket, hiszen akkor egy hagyományos tányéron nem sok marad.
Ahhoz, hogy a fenti ételekkel kényeztethesd magad, kicsit újra kell tanulni főzni. A jó hír az, hogy minden egyszerűbb lesz, és biztosíthatlak arról is, hogy ezeknek az új utaknak a felfedezése nagyon izgalmas kaland.

Természetes, hogy a kezdőkben rengeteg kérdés felmerül:

  • Mitől lesz a vegán ételeknek íze?
  • Mit fogok én egyáltalán enni?
  • Hogyan tudok vegán süteményt sütni?
  • Hol tudom beszerezni az alapanyagokat?

how-to-be-a-better-cook-01A kezdő vegán tanfolyamon megismered a fűszereket, elkészítési eljárások csínját-bínját, a speciális vegán alapanyagokat és beszerzési forrásokat is.

Végig beszélgetünk, rengeteg tippet kapsz, és egy olyan biztos alapot, amivel bátran állsz neki majd otthon is a vegán főzésnek.

Közben pedig elkészítünk egy teljes és pazar menüt:

 

  • Csicseriborsós krémes raguleves
  • Növényi fasírt fűszeres szószban
  • Serpenyős sült zöldség
  • Köles lencsével
  • Krumplipüré
  • Házias piskóta jellegű sütemény
»»» AJÁNDÉK! «««

A tanfolyam végén hazaviheted az elkészített ételek színes leírását praktikus receptkártyákra nyomva.


Dátumok:


hamarosan..

Részvételi díj: 23 900 Ft

Ajándékba adnád a főzőtanfolyamot?
elérhetőségeink valamelyikén  tudsz
EGYEDI, NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalványt rendelni.

Vagy ha neked úgy egyszerűbb, regisztráld ezen az oldalon a nevét a saját email címeddel és elérhetőségeiddel.
Így a helyét befoglaltad, a fizetés tudnivalókat viszont csak te fogod megkapni.
A számlázási cím rublikába írd be, hogy “ajándék”,
mi pedig elkészítjük a névre szóló, színes, nyomtatható ajándékutalványt.

A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.

Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd előre, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.

A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
->> Fotók korábbi tanfolyamokról
->> Korábbi tanfolyamokról mondtátok

A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.
A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől abban az esetben, ha még nem vette igénybe a szóban forgó szolgáltatást. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@kertkonyha.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a Balance Plus Bt.-vel kötötted.

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.