Aktuális főzőtanfolyamok
HALADÓ vegán, azaz
A mindennapi SUPERFOOD főzőtanfolyam
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi tejek és tejtermékek – I. rész
Növényi tejtermékek – II. rész
In English: Beginner’s Vegan Cooking Course
Főzőtanfolyami Naptár 2020-21.
December 6. 09:00-13:00 Kezdő Vegán
Január 17. 09:00-13:00 Kezdő Vegán
Február 28. 09:00-13:00 Haladó vegán (SUPERFOOD)
Március 14. 9:00-13:00 Kezdő Vegán
Március 28. 9:00-13:00 Növényi Tejek és tejtermékek
Ajándékba adnál főzőtanfolyamot?
elérhetőségeink valamelyikén tudsz
EGYEDI, NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalványt rendelni.
A tanfolyamokon növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.
A főzéseket Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.
A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.