Aktuális főzőtanfolyamok | Kertkonyha

Aktuális főzőtanfolyamok

fejlec

Kezdő vegán főzőtanfolyam

HALADÓ vegán, azaz
A mindennapi SUPERFOOD főzőtanfolyam

  Görög vegán főzőtanfolyam    

             In English: Beginner’s Vegan Cooking Course    

Főzőtanfolyami Naptár 2023

Január 15. Kezdő vegán
Január 29 Haladó vegán – Superfood
Február 12.  Kezdő vegán
Március 26. Görög
Április 23. Haladó vegán – Superfood
Május 7. Kezdő vegán
Június 11. Haladó vegán – Superfood
Július 16. Kezdő vegán

 

Ajándékba adnál főzőtanfolyamot?
elérhetőségeink valamelyikén  tudsz
EGYEDI, NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalványt rendelni.

A tanfolyamokon növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.

A főzéseket Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.

A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.