Aktuális főzőtanfolyamok
HALADÓ vegán, azaz
A mindennapi SUPERFOOD főzőtanfolyam
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi tejek és tejtermékek – I. rész
Növényi tejtermékek – II. rész
In English: Beginner’s Vegan Cooking Course
Főzőtanfolyami Naptár 2022.
Január 9. délelőtt Kezdő
Január 9. délután Haladó
Február 6. Kezdő
Február 27. Kezdő
Március 6. Haladó
Március 20. Vegan must have alapanyagok
Április 3. Kezdő
Május 15. Haladó
Május 22. Görög vegán
Június 5. Haladó
Június 19. Kezdő
Ajándékba adnál főzőtanfolyamot?
elérhetőségeink valamelyikén tudsz
EGYEDI, NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalványt rendelni.
A tanfolyamokon növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.
A főzéseket Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.
A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.