Karácsonyi ajánlat | Kertkonyha

Karácsonyi ajánlat

Ajándékozz főzőtanfolyamot karácsonyra,
és válassz mellé
egy letölthető szakácskönyvet 1 Ft-ért

A főzőtanfolyam szuper élmény, aminek mindenki örül. Nem is egyszer adsz ajándékot, de legalább kétszer, hiszen egyszer átadod a névre szóló, fényképes ajándékutalványt, másodszor pedig akkor örül az ünnepelt, amikor eljön a kiválasztott alkalomra.
Arról nem is beszélve, amikor majd otthon főzi meg magának a finomságokat, és veszi hasznát az egészséges tippeknek és praktikus tanácsoknak.

A főzőtanfolyam egyszerre nagyon klassz szórakozás is, hiszen egy jó hangulatú, közös főzés teljesen fel tudja tölteni az embert. A végén a közösen elfogyasztott bőséges ebéd sem utolsó, amit természetesen minden főzőtanfolyam részvételi díja tartalmaz.

EXTRA BÓNUSZ: Ez az ajándék garantáltan nem fog a polcon porosodni, és nem lehet elrontani a méretet vagy a színt sem. :)

Megnézem a főzőtanfolyamokat

Ha már most gondolsz a karácsonyra,
a főzőtanfolyam mellé letölthető szakácskönyvet kapsz 1 Ft-ért!

 

A pdf formátúmú szakácskönyveket olvashatod laptopon, tableten vagy akár a telefonodon is.

 

A legjobb az egészben, hogy ha egyszer megkaptad a fájlt, többen is olvashatjátok.

Például adhatod valakinek ajándékba és megtarthatod magadnak is egyszerre. :)
Bővebb olvashatsz a könyvekről, ha a képre kattintasz.

Megjegyzés: a teljes főzőtanfolyami díj befizetéséhez járnak az ajándék szakácskönyvek.

A tanfolyamokra jelentkezni a zöld gombra kattintás után a főzőtanfolyamok weboldalán lévő megrendelőlap kitöltésével lehet.

Megnézem a főzőtanfolyamokat

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.