Magyaros konyha vegán módra | Kertkonyha

Magyaros konyha vegán módra

Egyszer egy ember nevetve mondta nekem: “Lennék én vega szívesen, de a jó kis pörkőtömet meg a kóbászomat nem adom. :) Meg jópofákat főzöl, de én azt szoktam meg, amin felnőttem, és olyan nehéz a váltás…”

Ja, hogy csak ennyi? És meghívtam egy jó kis magyaros, vegán ebédre, aminek az elkészítése mégcsak nehéz sem volt.

Hiszen mi kell a jól megszokott, a hagyományosan magyaros ízekhez?

Először is jó sok vöröshagyma meg fokhagyma. Aztán jóféle fűszerpaprika, köménymag, válogatott zöldfűszerek, só és bors, és persze nem árt a füst illata sem.
De észrevetted, hogy ezek egyke sem volt hús vagy állati eredetű?
Na, erről szól ez a főzőtanfolyam. :)

 

Gyere el, és tanuld meg, hogyan tudsz békés, húsmentes, sőt, vegán alapanyagokból magyaros ízvilágú csodákat alkotni!

További jó hír, hogy amellett, hogy ezt szoktuk meg, ezek az íz kombinációk  is nyomják meg sokunknál a gombot: köszönöm, jól laktam, elég volt. Szóval, még az is lehet, hogy kevesebb elég lesz belőle. De ha nem, az sem baj, mert pukkadásig esszük majd magunkat. ;)

A főzőtanfolyamon együtt főzünk, te is pucolhatsz, vághatsz, kevereheted, kavarhatod az ételeket.
A következő finomságokat készítjük el:

  • Fejtett bableves
  • Pörkölt
  • Nokedli
  • Rántott “hús”
  • Sült krumpli
  • “Túrós” rétes

 

»»» AJÁNDÉK! «««

A tanfolyam végén hazaviheted majd az elkészített ételek színes leírását praktikus receptkártyákra nyomva.


Időpont2017. február 19. 09:00-13:00

Jelentkezési határidő: 2017. február 5.

Részvételi díj: 11 990 Ft
Koránkelő kedvezmény: ha január 31-éig jelentkezel, 11 490 forintos kedvezményes áron jöhetsz, és tiéd lesz egy szuper Kertkonyha kötény is.

A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.

Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd előre, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.

A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
->> Fotók korábbi tanfolyamokról
A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.

JELENTKEZZ A TANFOLYAMRA ITT

Email*
Név*
Cím*
Telefon*
Fizetési mód*
Esetleges ételallergia vagy kuponkód
Számlázási név és
cím, ha eltér a fentitől


A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől abban az esetben, ha még nem vette igénybe a szóban forgó szolgáltatást. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@kertkonyha.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Szaluter Edit adószámos magánszeméllyel kötötted.

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.