Növényi tejek és tejtermékek
Egyre szélesebb körben válik ismertté, hogy az állati eredetű tej és a belőle készült tejtermék nem feltétlenül az egészség forrásai. A növényi változatok pedig nem egyszer borsos árúak vagy nehezen beszerezhetők.
Pedig otthon is készíthetünk ilyeneket nagyon egyszerűen akár pár perc alatt.
A kurzus alatt együtt alkotunk, te is beszállhatsz a főzésbe és ételkészítésbe, a végén pedig természetesen mindent együtt eszünk meg.
Közben beszélgetünk vegán főzésről, és ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, azt is nyugodtan felteheted.
A tanfolyamon elkészített ételek és italok:
- növényi tej -kétféle
- növényi sajtkrém
- növényi túró
- növényi sajt
- növényi tejföl
»»» AJÁNDÉK! «««
A tanfolyam végén hazaviheted majd az elkészített ételek színes leírását praktikus receptkártyákra nyomva.
Kinek ajánlom?
- Vegánoknak, laktóz- és tejfehérje allergiásoknak, paleósoknak, és mindenkinek, aki nem szeretne tehéntejet fogyasztani.
- Aki a boltinál kedvezőbb áron szeretne hozzájutni a növényi tejtermékekhez.
- Annak, aki a fenti kategóriába eső valakire főz. :)
Részvételi díj: 11 990 Ft
Időpontok:
2017. január 29.
2017. március 12.
2017. április 8.
A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.
Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.
A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.