Növényi tejtermékek otthon, olcsón, egyszerűen – II. rész
Az állati eredetű tej és a belőle készült tejtermék még mindig nem feltétlenül az egészség forrása, és a növényi változatok pedig nem egyszer borsos árúak vagy nehezen beszerezhetők.
A jó hír az, hogy mindent könnyedén elkészíthetsz otthon is, ráadásul a leghétköznapibb alapanyagokból.
Folytatódik a nagysikerű Növényi tej- és tejtermékes kurzus, most azokkal a finomságokkal, amik nem fértek bele az első részbe.
A tanfolyamon együtt alkotunk, te is beszállhatsz a főzésbe és ételkészítésbe, a végén pedig természetesen mindent együtt eszünk meg. Közben beszélgetünk vegán főzésről, és ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, azt is nyugodtan felteheted.
A tanfolyamon elkészített ételek:
- növényi joghurt
- növényi tejszínhab
- növényi vaj (nem margarin)
- növényi parmezán sajt (szórósajt)
- növényi főzőtejszín
- 5 perces növényi sajt
Extra tipp: KATTINTS IDE a tanfolyam másik részéért.
»»» AJÁNDÉK! «««
A tanfolyam végén hazaviheted majd az elkészített ételek színes leírását praktikus receptkártyákra nyomva.
Kinek ajánlom?
- Vegánoknak, laktóz- és tejfehérje allergiásoknak, paleósoknak, és mindenkinek, aki nem szeretne tehéntejet fogyasztani.
- Aki a boltinál kedvezőbb áron szeretne hozzájutni a növényi tejtermékekhez.
- Aki már részt vett a tanfolyam első részén.
- Annak, aki a fenti kategóriába eső valakire főz. :)
Ajándékba adnád a főzőtanfolyamot?
elérhetőségeink valamelyikén tudsz
EGYEDI, NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalványt rendelni.
Vagy ha neked úgy egyszerűbb, regisztráld ezen az oldalon a nevét a saját email címeddel és elérhetőségeiddel.
Így a helyét befoglaltad, a fizetés tudnivalókat viszont csak te fogod megkapni.
A számlázási cím rublikába írd be, hogy “ajándék”,
mi pedig elkészítjük a névre szóló, színes, nyomtatható ajándékutalványt.
A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.
Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.
A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
->> Fotók korábbi tanfolyamokról
->> A tanfolyamokról mondtátok
A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.