Növényi tejtermékek otthon, olcsón, egyszerűen - II. rész | Kertkonyha

Növényi tejtermékek otthon, olcsón, egyszerűen – II. rész

Az állati eredetű tej és a belőle készült tejtermék még mindig nem feltétlenül az egészség forrása, és a növényi változatok pedig nem egyszer borsos árúak vagy nehezen beszerezhetők.

A jó hír az, hogy mindent könnyedén elkészíthetsz otthon is, ráadásul a leghétköznapibb alapanyagokból.

Folytatódik a nagysikerű Növényi tej- és tejtermékes kurzus, most azokkal a finomságokkal, amik nem fértek bele az első részbe.

A tanfolyamon együtt alkotunk, te is beszállhatsz a főzésbe és ételkészítésbe, a végén pedig természetesen mindent együtt eszünk meg. Közben beszélgetünk vegán főzésről, és ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, azt is nyugodtan felteheted.

A tanfolyamon elkészített ételek:

  • növényi joghurt
  • növényi tejszínhab
  • növényi vaj (nem margarin)
  • növényi parmezán sajt (szórósajt)
  • növényi főzőtejszín
  • 5 perces növényi sajt

Extra tipp: KATTINTS IDE a tanfolyam másik részéért.

 

»»» AJÁNDÉK! «««

A tanfolyam végén hazaviheted majd az elkészített ételek színes leírását praktikus receptkártyákra nyomva.


Kinek ajánlom?

  • Vegánoknak, laktóz- és tejfehérje allergiásoknak, paleósoknak, és mindenkinek, aki nem szeretne tehéntejet fogyasztani.
  • Aki a boltinál kedvezőbb áron szeretne hozzájutni a növényi tejtermékekhez.
  • Aki már részt vett a tanfolyam első részén.
  • Annak, aki a fenti kategóriába eső valakire főz. :)
Ajándékba adnád a főzőtanfolyamot?
elérhetőségeink valamelyikén  tudsz
EGYEDI, NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalványt rendelni.
Vagy ha neked úgy egyszerűbb, regisztráld ezen az oldalon a nevét a saját email címeddel és elérhetőségeiddel.
Így a helyét befoglaltad, a fizetés tudnivalókat viszont csak te fogod megkapni.
A számlázási cím rublikába írd be, hogy “ajándék”,
mi pedig elkészítjük a névre szóló, színes, nyomtatható ajándékutalványt.

 

A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.

Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.

A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
->> Fotók korábbi tanfolyamokról
->> A tanfolyamokról mondtátok

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat