Őszi vegán lakoma hagyományos ízekkel | Kertkonyha

Őszi vegán lakoma hagyományos ízekkel

nature trees autumn leavesA tanfolyam az Évszakok a konyhámban sorozat része, de természetesen önmagában is elvégezhető.

Miért tesz jót neked az idényzöldségek és idénygyümölcsök fogyasztása?

Mit üzen neked a természet az őszi hónapokban?

Az Évszakok kurzuson a hangsúly az idényjellegű zöldségeken és gyümölcsökön van, így most is a természet bőséges őszi ajándékait felhasználva készítjük el gazdag menünket. Ne feledjük a hagyományos ízeket sem!

Az elkészített ételek

  • Étvágycseppes leves (kelbimbó és zöldek)
  • Vega hagymásrostélyos
  • Tepsis batáta
  • Ősz színei muffin

Collage ősz

»»» AJÁNDÉK! «««

A tanfolyam végén hazaviheted majd az elkészített ételek színes leírását praktikus receptkártyákra nyomva.

Dátum: 2016. október 29. 10:00-14:00
Jelentkezési határidő: 2016. október 16.

Részvételi díj: 9 990 Ft
Koránkelő kedvezmény: ha október 9-éig jelentkezel, kedvezményes, 9 490 forintos áron jöhetsz, és ajándékba kapsz egy szuper Kertkonyha kötényt is!

A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.

Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor, szója- és gluténtartalmú hozzávalók.
Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.

 

A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.

Jelentkezz a főzőtanfolyamra itt

Név*
Email*
Telefonszám*
Cím*
Fizetési mód*
Esetleges ételalleregia


A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől abban az esetben, ha még nem vette igénybe a szóban forgó szolgáltatást. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@kertkonyha.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Szaluter Edit adószámos magánszeméllyel kötötted.

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.