HALADÓ VEGÁN, azaz a mindennapi Superfood főzőtanfolyam | Kertkonyha

HALADÓ VEGÁN, azaz a mindennapi Superfood főzőtanfolyam

A superfoodok, azaz szuperélelmiszerek 95%-ban vegánok, azaz zöldségek, gyümölcsök és olajos magvak. Vajon véletlen-e ez? Én nem hiszem.

De mi az a superfood? Olyan élelmiszer, ami koncentráltan tartalmazza azokat a tápanyagokat, amik a szervezet számára elengedhetetlenek az egészséges működéshez.

Figyelembe véve, hogy rengeteg betegség hiányállapot következménye, jogosan hívják a superfoodokat a természet gyógyszereinek.

A Szuperélelmiszerek tele vannak vitaminnal, ásványi anyaggal, antioxidánsokkal, így közömbösítik a szabadgyököket, erősítik az immunrendszert, javítják a reprodukciós képességet, megelőzik és jobb állapotba hozzák a daganatos betegségeket.

Az ún. civilizációs betegségek, mint a szív-és érrendszeri bajok vagy a cukorbetegség, az autoimmun betegségek és allergiák kivétel nélkül javulnak, ha valóban egészségesen táplálkozunk.

Nem utolsó sorban a Szuperélelmiszerek szépítenek, fiatalon tartanak, és megtelünk pozitív energiával, ha ezeket fogyasztjuk.

Szóval, ezek bizonyos zöldségek és gyümölcsök. Na, igen, de melyik?

Ismert superfood pl. az acai, a macha, a goji,az articsóka, a mangó, a papaya, a vízitorma meg ilyenek.

Hm. De mit csináljon az, aki mondjuk nem egy dél-amerikai piacon vásárol? :)

A mi superfood menünk minden összetevője beszerezhető egy átlagos magyar zöldségpiacon és nagyobb élelmiszer áruházban. Mert szuperélelmiszerek nálunk is teremnek, csak sokszor nem is sejtjük róluk, hogy milyen fantasztikus tulajdonságaik vannak.

Sőt, mi több, SUPERFOOD menüs ételeink íze és kinézete tökéletesen illik a mindennapokba.


ljnckanv

Ezen a tanfolyamon megismered azokat a hétköznapi szuperélelmiszereket, amiket szinte bárhol beszerezhetsz, és azt is megtanulod, hogyan tudod ezekből a saját, jól bejáratott ételeidet elkészíteni.

 

A közös főzés alatt elkészítünk

  • karfiolos-brokkolis zöldségleves
  • pikáns diós babfasírt
  • édes-mustáros batáta kelbimbóval
  • fantasztikus kelkáposztasaláta
  • nyers csokoládés édesség a menünk végére.

Emellett mindenkit vár még egy meglepetés ital is.

A felhasznált alapanyagok 95%-ban kizárólag szuperélelmiszerek, és amellett, hogy természetesen minden vegán, most gluténmentes és szójamentes is lesz.


»»» AJÁNDÉK! «««

A tanfolyam végén hazaviheted az elkészített ételek színes leírását praktikus receptkártyákra nyomva.

Dátum:
2024. március 10. 09:00-13:00

Részvételi díj: 25 900 Ft

Ajándékba adnád a főzőtanfolyamot?
elérhetőségeink valamelyikén  tudsz
EGYEDI, NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalványt rendelni.

Vagy ha neked úgy egyszerűbb, regisztráld ezen az oldalon a nevét a saját email címeddel és elérhetőségeiddel.
Így a helyét befoglaltad, a fizetés tudnivalókat viszont csak te fogod megkapni.
A számlázási cím rublikába írd be, hogy “ajándék”,
mi pedig elkészítjük a névre szóló, színes, nyomtatható ajándékutalványt.

 

A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.

Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen hús, tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Előfordulhatnak viszont olajos magvak, nádcukor. Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd előre, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen együtt fogyasztjuk el.

A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István krt.-on.
->> Fotók korábbi tanfolyamokról
->> Tanfolyamokról mondtátok

A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.

JELENTKEZZ A TANFOLYAMRA ITT

Átutalás  Bankkártyás (Paypal)

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől abban az esetben, ha még nem vette igénybe a szóban forgó szolgáltatást. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@kertkonyha.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a Balance Plus Bt.-vel kötötted.

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.