Vega Szeretetkarácsony 2017 Online | Kertkonyha

Vega Szeretetkarácsony 2017 Online

Érdekel, hogyan tudsz finom ÉS egészséges ételeket készíteni karácsonyra?
Hogyan lesz a húsmentes étel ugyanolyan ízes és izgalmas, mint a megszokott fogások, de olyan, amitől se nem nehezülünk el, se nem gurulunk karácsony után?
Szeretnél idén valami különlegeset főzni, amitől a vendégeid lemennek hídba?

répa-feketeÖsszeállíthatod a komplett karácsonyi menütöket, hiszen találsz benne levest, főételt, sülteket és édességeket egyaránt. Ugyanakkor gond nélkül kiválaszthatsz belőle csupán egy-egy fogást is, mert az ételek hagyományos ízvilágúak, így tökéletesen kombinálhatóak a már bevált családi receptekkel.

Gyorsan elkészíthető karácsonyi menüt tehetsz az asztalra, ráadásul olyat, amit elő tudsz készíteni akár napokkal előtte is, és aznap csak be kell tenni a sütőbe. Így sokkal több ideje lesz majd a szakácsnak is a nagy napon a szeretteivel lenni!

 

tofu-fekete-22Megmutatom neked, hogy lehet finom és ízekben gazdag ételeket főzni változatosan, hús nélkül, sőt, akár tej és tojás nélkül is, kizárólag növényi alapanyagokból. Sőt, azt is megmutatom, hogy ilyen módon hogyan tudsz isteni, hagyományos, de mégis laza és könnyű édességeket készíteni. A finomabbnál finomabb kuglóf, pite, bejgli és teasütemény mind ilyen lesz, és garantálom, hogy senki nem veszi észre a különbséget!

padli-fekete

A gusztusos tálaláshoz is kapsz tippeket, ebben segítenek a fotók. Meríts belőle ötleteket, és nyugodtan arasd le otthon a babérokat. :)hüvelyk-fekete1

 

És nem utolsó sorban: mindezt jó áron, hiszen az alapanyagok teljesen hétköznapiak, megtalálhatóak a legtöbb konyhában, és egyáltalán nem drágák.

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.