Vegán szaloncukorkészítés tanfolyam | Kertkonyha

Vegán szaloncukorkészítés tanfolyam

szalon7Szaloncukor… legnagyobb ünnepünk állandó kísérője, hagyományos magyar édesség, amihez kapcsolódó első emlékünk jócskán a gyermekkorunkat idézi.
És az idén elkészítheted a te, a ti karácsonyi szaloncukrotokat a saját kezeddel, jó társaságban ezen a főzőtanfolyamon, az adventi hétvégén. :)

A kurzus alatt együtt alkotunk, te is beszállhatsz az ételkészítésbe, gyurmázásba, mártogatásba és a végén pedig természetesen hazaviheted a művedet.

Veszel majd szaloncukrot idén?
Erről a tanfolyamról 1 kg szépen becsomagolt házi szaloncukorral fogsz hazamenni, amivel már igazán lehet valamit kezdeni. (a bolti zacskók általában 350 grammosak).
Arról nem is beszélve, hogy a szaloncukor ára benne van a részvételi díjban.
Nézted már az idei árakat? 6000 forint per kg alatt nem nagyon találsz minőségi szaloncukrot, de még az is tele van felesleges adalékanyagokkal és tartósítószerekkel.

stars-11Ezzel szemben a mi szaloncukrunkban csak az lesz, ami jót mi beleteszünk. :) Finomabbnál finomabb diófélék, aszalt gyümölcsök, egyéb vegán alapanyagok, és természetesen: CSOKI! :)
Egyszóval, olyasmi, ami bármelyik nagyáruházban beszerezhető. Így otthon könnyűszerrel folytathatod is a szaloncukor gyártást, ha van hozzá kedved.

szalon6Gyere el, ha akad olyan, akinek nem tudod, mit adsz karácsonyra ajándékba. Egy saját készítésű szaloncukortól mindenki garantáltan elolvad!

A tanfolyamon hatféle isteni finom szaloncukrot készítünk el, amik között lesz:

>>   hagyományos ízvilágú
>>   nyers vegán
>>   sokak kedvence: a zselés szaloncukor, természetesen vegán változatban.

stars-11»»» AJÁNDÉK! «««

A tanfolyam végén hazaviheted majd az elkészített szaloncukrok színes leírását is praktikus receptkártyákra nyomva.

 

szalon1Kinek ajánlom?

Vegánoknak, laktóz- és tejfehérje allergiásoknak, szójaallergiásoknak (a csokik 99%-a szójalecitines), továbbá egészségtudatosoknak, és mindenkinek, aki nem szeretne olyan szaloncukrot enni, amiben tehéntej és felesleges adalékanyagok vannak.

És természetesen annak, aki a fenti kategóriákba eső valakit szeretne meglepni. :)

 

stars-1

Dátum:

2021. december 18. Aranyszombat, 09:00-13:00 2 HELY MARADT
2021. december 19. Aranyvasárnap, 09:00-13:00
MEGTELT

Részvételi díj: 16 500 Ft

Ajándékba adnád a főzőtanfolyamot?
elérhetőségeink valamelyikén  tudsz
EGYEDI, NÉVRE SZÓLÓ ajándékutalványt rendelni.

A tanfolyamokat Szaluter Edit, a Kertkonyha tulajdonosa vezeti.

Növényi alapanyagok kerülnek az asztalra, azaz semmilyen tejtermék vagy tojás nem szerepel a hozzávalók között. Nem lesz továbbá: szójaszármazék és felesleges hozzáadott finomított cukor sem. Előfordulhatnak viszont olajos magvak és gluténtartalmú hozzávalók. Ha ez neked gondot okoz, kérlek, jelezd, hogy megoldást tudjunk találni.
Neked hoznod semmit nem kell, minden benne van az árban, és az elkészült finomságokat a végén természetesen mind hazaviheted.

A helyszín egy otthonos, jó hangulatú tankonyha Budapesten, a Szent István körúton.
A férőhelyek száma korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos meglegyen a helyed.

->> Fotók a szaloncukros tanfolyamokról
 ->> Fotók más tanfolyamokról
->> A tanfolyamokról mondtátok

JELENTKEZZ A TANFOLYAMRA ITT

 
 
Email*
Név*
Telefon*
Cím*
Fizetési mód
Esetleges ételallergia
Időpont*
 

 

 

 

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől abban az esetben, ha még nem vette igénybe a szóban forgó szolgáltatást. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@kertkonyha.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a Balance Plus Bt.-vel kötötted.

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.