Vegánbarát mesekönyv | Kertkonyha

Vegánbarát mesekönyv

Vitéz Petra: Babér piacra megy

Nemrég egy vezető óvónővel beszélgetve szóba került a választható hittan foglalkozás. Kérdésemre, hogy vajon erkölcstant is tartanak-e, csak annyit válaszolt, hogy arra szerinte nincs szükség, mert cserébe rengeteg mesét hallanak a gyerekek nap mint nap. A kisgyerekek számára pedig a legjobb erkölcstan nem más, mint a mese.

Ugyanakkor a hagyományos mesékben sokszor találkozunk olyan nem vegánbarát dolgokkal, amit esetleg nem szeretnénk természetessé tenni vagy akár idejekorán megismertetni a gyerekekkel.

Ennek szellemében ajánlom nektek a Babér piacra megy c. mesekönyvet, ami nálunk huzamosabb idő óta nagy kedvenc. Szépen megrajzolt, szépen megírt mese, az élénk színeket, kedves figurákat szívesen nézegetik a kicsik, szókincsük bővül, és a mindennapi életből vett egyszerű cselekménnyel a legkisebbek is elboldogulnak.

A Babér nyuszi kalandjait a Veganinja webshopban tudod megrendelni, és 10% kedvezményt is kapsz, ha beírod a KERTKONYHA kuponkódot a megrendeléskor. :)

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.