- 1 közepes padlizsán
- 1 kis cukkini
- 1 cső kukorica
- 2 vöröshagyma
- 1-1 piros és zöld kápia paprika
A páchoz:
- 6 kávéskanál mustár
- só és bors gazdagon
- 2-3 kávéskanál borsikafű
- 3 kávéskanálnyi szójaszósz (vagy egyéb ízes pác, pl. worchester vagy barbeque szósz)
- olaj
- A sütés előtt pár órával vágjunk minden zöldséget ujjnyi vastagságúra (a kukoricát vastagabbra), és jól kenjük be a darabokat mindenhol a páccal. Tegyük egy edénybe, és hagyjuk, hogy érjenek az ízek.
- Húzzuk a zöldségeket szorosan egymás mellé egy nyársra. Figyeljünk, hogy a paprikákat két tömörebb szelet közé tegyük, és a két végére kukorica kerüljön. Így szépen egyben maradnak a vega nyársaink.
- Süssük nagy lángon és forgassuk rajta pár percenként, amíg mindenhol szépen megpirul.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 30 perc
Ez egy vegán recept volt. :) Hasonló recepteket ITT találsz még.
Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)
Nézd meg a főzőtanfolyamaimat is:
Kezdő Vegán
Haladó Vegán (A mindennapi superfood)
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
Kezdő Vegán Angol nyelven
Facebook hozzászólások