Rántott hús (vegetáriánus) | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Rántott hús (vegetáriánus)

 Ajándékozz karácsonyra főzőtanfolyamot!
Az akció részleteiért KATT IDE

Hozzávalók 3-4 személyre:

  • Szejtán szeletek 125 g búzasikérből
  • 50 g csicseriborsóliszt
  • 70 g zsemlemorzsa
  1. A csicseriborsólisztből vízzel és sóval sűrű palacsintatészta állagú masszát keverünk.
  2. A szejtán szeleteket megforgatjuk először a masszában, aztán a zsemlemorzsában.
  3. Kisütjük forró olajban.

Elkészítési idő: 15 perc (kész szejtánból)
Jó étvágyat!

Ez egy vegán recept volt. :)
Hasonló recepteket ITT találsz még.

Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)

Nézd meg a legújabb Kertkonyha főzőtanfolyamokat:
Kezdő Vegán
Haladó vegán – A mindennapi Superfood
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
Kezdő Vegán Angol nyelven

 

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.