Ajándékozz karácsonyra főzőtanfolyamot!
Az akció részleteiért KATT IDE
Hozzávalók 3-4 személyre:
- Szejtán szeletek 125 g búzasikérből
- 50 g csicseriborsóliszt
- 70 g zsemlemorzsa
- só
- A csicseriborsólisztből vízzel és sóval sűrű palacsintatészta állagú masszát keverünk.
- A szejtán szeleteket megforgatjuk először a masszában, aztán a zsemlemorzsában.
- Kisütjük forró olajban.
Elkészítési idő: 15 perc (kész szejtánból)
Jó étvágyat!
Ez egy vegán recept volt. :)
Hasonló recepteket ITT találsz még.
Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)
Nézd meg a legújabb Kertkonyha főzőtanfolyamokat:
Kezdő Vegán
Haladó vegán – A mindennapi Superfood
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
Kezdő Vegán Angol nyelven
Facebook hozzászólások