Ribizlis-banános turmix | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Ribizlis-banános turmix

 

A turmixok egyre népszerűbbek manapság, és nem véletlenül. A sok-sok vitathatatlan előnye mellett nem elhanyagolható az sem, hogy folyékony formában sokkal könnyebb nagy mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt elfogyasztani, és így még az is könnyedén teljesíti a napi ajánlott “zöld adagját”, akinek ez egyébként kicsit nehezére esne.
Én reggelire, éhgyomorra szeretem a legjobban, ilyenkor frissít, méregtelenít igazán.

Hozzávalók két nagy pohárhoz:

  • 200 g ribizli
  • 1 banán
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • kb. 2 dl víz
  • édesítés ízlés szerint

A víz kivételével egy turmixgéppel vagy botmixerrel pürésítsük a hozzávalókat, és ha már homogén az ital, akkor hígítsuk fel.

Egészségünkre!

Elkészítési idő: 3 perc

Ez egy vegán recept volt. :)
Hasonló recepteket ITT találsz még.

Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)

Nézd meg a legújabb Kertkonyha főzőtanfolyamokat:
Kezdő Vegán
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
A Mindennapi Superfood
Kezdő Vegán Angol nyelven

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.