Borsóleves savanykásan, gazdagon | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Borsóleves savanykásan, gazdagon

20140924 zöldborsóleves 2 (500x375)Jut eszembe, én nem is eszem borsót. Még levest is elég ritkán szoktam. Mi van velem?
És mi az, ami az előbb ilyen klasszul roppant? A borsó? Vagy a finoman felpuhult pörkölt szotyi? Esetleg a savanyú káposzta egy kósza szála? Hmmm! Egyetlen kanállal eszem még, nem többel, különben nem marad a fotóhoz… Illetve esetleg még eggyel…

Hozzávalók két adaghoz:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.