Muffin (főleg) gyümölcsből | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Muffin (főleg) gyümölcsből
Muffin szinte csak gyümölcsből

Muffin szinte csak gyümölcsből

A minap egy amerikai oldalon találkoztam egy ehhez hasonló egészséges muffin recepttel, amihez alig kell liszt, semmi tojás, és a háromnegyede gyümölcsből van. Teljesen fellelkesültem, mert imádom az édességet, de az ember azért ott spórol a kalóriákon, ahol tud, ugye.
Pár órával később, amikor kivettem a sütőből, és beleharaptam, csak annyit tudtam mondani: Atya Úr Isten, ilyen finom muffint én még életemben nem ettem! 
Még jó, hogy csak egy kis adagot csináltam, mert fitnesz menü ide vagy oda, ha tizenötöt megeszem belőle, ott vagyok, ahol a habos krémes.

Hozzávalók négy nagy muffinhoz:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.