Kelbimbós sült puliszka | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
1
Kelbimbós sült puliszka

20141103 kelbimbós puliszka (500x361)A polenta? Igen, mostanában elég divatos étel. De mi is az pontosan, van neki magyar neve? De még mennyire! Úgy hívják, puliszka.
Amikor én ezt először meghallottam, nagyon meglepődtem. A puliszkáról nem sokat tudtam addig, csak annyit, hogy nekünk bizony nagyon jó, mert nem kell olyat ennünk, hiszen a puliszka nagyon rossz, a szegények eledele, akik viszont azt esznek minden nap. Drága jó édesapám gyerekkorában valószínűleg többet kapott belőle, mint ő azt szerette volna.
Ehhez képest a puliszka szerintem nagyon finom, kitűnő egytálétel, extra különleges köret, gyorsan megvan, és roppant egyszerű elkészíteni. És emellett még olcsó is.
Az ember azt ad hozzá, amit szeret, és én most a méltán szuperélelmiszerként számon tartott kelbimbót szemeltem ki erre a célra.

Hozzávalók hat adaghoz:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.