Csokikrémes tortácskák | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Csokikrémes tortácskák

20141218 csokolades_tortacska  (500x384)Kóstoltasd meg valakivel ezt a sütit, és kérdezd meg tőle, hogy szerinte miből készült. Azt fogja mondani, hogy tej, tejszín, csoki, margarin, liszt meg ilyesmik. Meg azt, hogy ezzel minimum egy órát dolgoztál.
Pedig ezek a tortácskák:
1. Csak finom növényi alapanyagokból készültek. Datolya, mandula, kesudió és jó minőségű kakaópor. Liszt vagy tejszín egy szál se. Hát, ez abszolút nem úgy hangzik, mint egy “bűnös” torta!
2. Mindehhez kb. 10-15 perc alatt kész voltál vele.
3. Bizonygasd ezeket, mert senki se fog neked hinni, mert olyan ínycsiklandóak! :)

Hozzávalók:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.