Meggyes muffin extrákkal | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
1
Meggyes muffin extrákkal

Sorsszerű volt ennek a muffinnak a születése.
Észre se vettem, amint a gyönyörű meggyből a szokásosnál is többet veszek, ahogy az összeválogatott színű papírformák és alátétek bekerülnek a kosaramba, aztán pedig azon kezdek morfondírozni, hogy milyen legyen mostantól az én kedvenc meggyes muffinom. :)

A recept lépésről-lépésre, szinte magától állt össze. Valami nagyon finomat, tartalmasat, különlegeset szerettem volna csinálni, ami azért hagyományos is egyszerre.
És megszületett. Azt hittem, egy vagonnal sütöttem, de rá kellett, hogy jöjjek, nyugodtan megduplázható a lenti adag. Legfeljebb marad belőle másnapra is. :)

Hozzávalók:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.