Kolbászkrém (növényi alapanyagokból) | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Kolbászkrém (növényi alapanyagokból)

20140904 kolbászkrém 1 (500x375)Aki már kóstolt gabonakolbászt, tapasztalhatta, hogy nagyon finom, szinte megszólalásig hasonlít a húsos változathoz, de az állaga eléggé morzsálódó, és könnyen szétesnek a karikák.
Szerintem ezen úgy lehet a legkönnyebben segíteni, ha már eleve szétnyomkodjuk a kolbászt. :) Készítsünk belőle kolbászkrémet!

Hozzávalók:

Tovább

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.