Vegán lakomák II | Kertkonyha - Vegetáriánus receptek képekkel
Vegán lakomák II

Következzék a Vegán lakomák sorozat második része: most mediterrán és barbeque ízek izgalmas párosítása, és gyönyörű színek kavalkádja a tányérodon.
Ha kedvet kaptál hozzá a hétvégére, még a bevásárlásra is van idő.
Külön jó, hogy nagyon gyorsan készen van!

Hozzávalók 3-4 adaghoz:

A szejtán
  • szejtán szeletek 200 g sikérporból
  • 3 evőkanál ketchup
  • 1 evőkanál paprikakrém
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • só, bors
  • olaj
A köret
  • 250 g spagettitészta
  • 130 g (1 kis üveg) zöld pesto szósz
  • 2-3 kápia paprika

 

  1. A ketchupot, paprikakrémet és a balzsamecetet keverjük össze egy tálban. Sózzuk, borsozzuk. Kenjük meg vele a szejtánszeleteket mindkét oldalukon, majd tegyük félre.
  2. A tésztát főzzük ki sós vízben, és amikor kész, öntsük le róla a vizet, tegyük vissza a fazékba, és keverjük el benne a pesto szószt.
  3. Közben a szejtánszeleteket süssük ki kevés olajban.
  4. Ugyanabban a serpenyőben süssük ki a paprikákat is mindkét oldalukon.

Jó étvágyat!
Elkészítési idő (kész szejtánból) : 25 perc

További recepteket ITT találsz.

Iratkozz fel a Hírlevélre, és mellé töltsd le ITT két AJÁNDÉK receptfüzetünket!
Szupergyors Édességek és Szupergyors Vacsorák receptfüzet
édesség, vacsi fehér

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat