Következzék a Vegán lakomák sorozat második része: most mediterrán és barbeque ízek izgalmas párosítása, és gyönyörű színek kavalkádja a tányérodon.
Ha kedvet kaptál hozzá a hétvégére, még a bevásárlásra is van idő.
Külön jó, hogy nagyon gyorsan készen van!
Hozzávalók 3-4 adaghoz:
A szejtán
- szejtán szeletek 200 g sikérporból
- 3 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál paprikakrém
- 1 evőkanál balzsamecet
- só, bors
- olaj
A köret
- 250 g spagettitészta
- 130 g (1 kis üveg) zöld pesto szósz
- 2-3 kápia paprika
- A ketchupot, paprikakrémet és a balzsamecetet keverjük össze egy tálban. Sózzuk, borsozzuk. Kenjük meg vele a szejtánszeleteket mindkét oldalukon, majd tegyük félre.
- A tésztát főzzük ki sós vízben, és amikor kész, öntsük le róla a vizet, tegyük vissza a fazékba, és keverjük el benne a pesto szószt.
- Közben a szejtánszeleteket süssük ki kevés olajban.
- Ugyanabban a serpenyőben süssük ki a paprikákat is mindkét oldalukon.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő (kész szejtánból) : 25 perc
További recepteket ITT találsz.
Iratkozz fel a Hírlevélre, és mellé töltsd le ITT két AJÁNDÉK receptfüzetünket! Szupergyors Édességek és Szupergyors Vacsorák receptfüzet |
Facebook hozzászólások