Gyüminyárs | Kertkonyha - Vegán receptek, főzőtanfolyamok
Gyüminyárs

Itt egy őrült jó nyári partiötlet, amivel mindenkit simán lenyűgözhetsz. :) Hidd el, ezekért a gyüminyársakért odáig lesznek, szóval, csinálj belőle jó sokat!

A másik szuper hír, hogy pillanatok alatt megvan, és nem kell hozzá más, csak egy kis gyümölcs és pár nyárs. Vagy hurkapálcika, de még pár szép fogpiszkáló is megteszi, ha nincs más.

Mellé egy pohár pezsgő? Vagy frissen csavart narancslé? Mindenki kiválaszthatja, mire vágyik épp. A lényeg az alkotás. :)
Engedd szabadjára a fantáziád!


Hozzávalók:

  • gyümölcs és pálcikák

Extra tipp: olvasztott csokoládéval meglocsolgatható vagy ebbe mártogatható a helyszínen. :)

Sok sikert!
Elkészítési idő: pár perc

További recepteket ITT találsz.

Tetszett ez a recept?  Szeretnél értesítést, ha új jelenik meg a blogon?
Akkor iratkozz fel a Hírlevélre, és mellé töltsd le ITT két AJÁNDÉK receptfüzetünket is!

Szupergyors Édességek és Szupergyors Vacsorák receptfüzet:

553abcbb93346.png 553abd12c58f6.png

 

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.