Green Gorilla pizzéria teszt | Kertkonyha

Green Gorilla pizzéria teszt

Étterem tesztre hívott a Green Gorilla étterem. Nagy boldogan mentem, és vittem a két kislányom. 👩‍👧‍👧 Rögtön meg is beszéltük, hogy a gorilla az egyik legizmosabb, legerősebb állat, és csak növényeket eszik. :) Nem először jártunk náluk, de azért sikerült új dolgokat is megkóstolni. :)

Most rendeltünk háromféle pizzát: margherita, sonka-gomba-kukoricás és magyaros, és a napi menüből megkóstoltunk egy kocka rakott kelt.

Minden nagyon finom volt, nekem most a magyaros pizza és a rakott kel ízlett a legjobban.

A magyaros pizzán nagyon jó volt az a morzsolt csípős kolbász (vajon a kedvencem, a Vegafarm szalámija?)

A tészta pont jó, szép vékony, a paradicsom -szósz jó fűszeres és ízes, de nem “lógott ki” belőle egy fűszer sem. Nekem ugyan kicsit sós volt most, de egyébként ez máskor nem volt jellemző.

A rakott kel meg – hűha! Fenomenális. Ez a napi ajánlat volt, de ha ez minden nap ilyen jó, én állandóra befizetek hozzájuk! :D
És nézzétek csak, ki vetette rá magát arra a gombás rizsre a kelkáposztalevelek között? ❤️ (de hiszen nem is szereti a gombát..)


 

Köszönjük a meghívást, még találkozunk!


 

Kertkonyha főzőtanfolyamok 

Kezdő Vegán
Haladó vegán (Superfood)
Növényi tejtermékek
♥ Görög vegán
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag

Ez egy vegán recept volt. :)
Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba.

 

Facebook hozzászólások

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.