Vegán paraszttál | Kertkonyha - Vegetáriánus receptek képekkel
Vegán paraszttál

Adj te is élményt karácsonyi ajándékba. :) 🎁🎄🎁 
Ha szeretnél meglepni valakit egy főzőtanfolyammal,
de még nem tudod a dátumot, kérj BIANCO ajándékutalványt.

Ünnepi készülődésnek pedig gyertek el a decemberi 🍬 szaloncukor-készítő 🍬 tanfolyamra,
ahol karácsonyi hangulatban készíthetitek el a saját szaloncukrotokat :) ❤️💚❤️


Parasztreggeli..
Ha nem is reggelire, de ebédre, vacsorára néha megkívánom.
Vagy ki tudja? Talán egy ünnepi reggelire is a hétvégén.. ;)

Milyen szerencse, hogy már szinte mindenből lehet kapni növényi változatot! Ha esetleg mégsem találsz növényi kolbászt, használd nyugodtan csupán ugyanazokat az ízesítőket, amitől egyébként minden kolbásznak is íze van. Hogy mi az?
Na, tuti ott van a te konyhádban is: jó nagy adag fokhagyma, pirospaprika és őrölt kömény.
Lehelletnyi füstaromával megtoldva tökéletes lesz az eredmény. :)

Én a tojást egész egyszerűen elhagytam belőle, kellemesen szaftos lett így is a zöldségektől! :)

Hozzávalók 3-4 adaghoz

  • 1 kg krumpli
  • 4 db paprika
  • 1 paradicsom
  • 2-3 evőkanálnyi gabonakolbász vagy gabonaszalámi
  • olaj a sütéshez
  1. A krumplit hámozzuk meg, és vágjuk nyolcadokra. Fottó olajban süssük át a darabokat.
  2. Amikor készen vagyunk a krumpli sütésével, csak egy kis olajat hagyjunk a serpenyőben. Szórjuk vissza a krumplit, keverjük hozzá a csíkokra vágott paprikát, a cikkekre vágott paradicsomot és az elmorzsolt gabonakolbászt.
  3. Kis vizet aláöntve, fedő alatt főzzük 10 percet.

Extra tipp: házi kovászos uborkával tálaljuk.

Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 20 perc

Nézd meg a legújabb Kertkonyha főzőtanfolyamokat! 

♥ Kezdő Vegán
Haladó vegán (Superfood)
Növényi tejtermékek
♥ Görög vegán
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag

Ez egy vegán recept volt. :)
Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba.

 

Facebook hozzászólások

Visszakövetés a weboldalon.

Kertkonyha

COPYRIGHT

© Copyright Kertkonyha 2014. Kertkonyha.hu Szaluter Edit gasztroblogger oldala. A Kertkonyha.hu-n található tartalom a szerző, Szaluter Edit szellemi tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Kertkonyha honlapról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a Kertkonyha.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a Kertkonyha.hu-ra.